REDNA TEDENSKA REKREACIJA / GGGNO – pohodništvo/ SKPVOLJ – kolesarstvo

Po dolgem času je spet napočil trenutek, da vas malo posekiramo in še enkrat več povabimo k redni rekreaciji. Poleg rednih tedenskih vadb (tekaška vadba, aerobika, ples za odrasle in otroke, boot camp, oba pilatesa, naslednji teden tudi joga in vadba proti osteoporozi, pa še vedno tudi otroška in splošna telovadba – podrobnejše informacije najdete pri vaditeljih posamezne vadbe – poiščite jih ), ki potekajo širom ČS Sostro, predvsem pa na igriščih OŠ Sostro, na igrišču pri cerkvi, na trim stezi in na priljubljenih tekaških poteh v okolici ter seveda tudi v Zadružnem domu Zadvor,

še vedno potekata tudi pobudi

GREM, GREVA, GREMO NA ORLE & S KOLESI PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE. Ena pohodniška, druga kolesarska vabita k redni  rekreaciji v okolici in s tem omogočata razvoj zdravih navad, zdravega življenjskega sloga in boljšega počutja. Gre za rekreacijo v najboljšem pomenu beseda,. Ta je zmerna in prilagojena vsakemu posamezniku posebej, zato v obeh primerih še vedno več kot vabljeni k udeležbi !

Spotoma že sedaj namignemo, da bomo v drugem tednu junija organizirali  tečaj rolanja za osnovnošolce (predstavitev že naslednji teden !). O tečaju več naslednji teden, tokrat namignemo, da bo tečaj vodila Naja Ferkov. Bo zabavno in spretnosti polno !

Vabljeni na vadbe, najdite veselje v redni rekreaciji v bližini vašega doma !