O PRIVOLITVI ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV IZ OBRAZCA

S podpisom obrazca ČLANSTVO V ŠPORTNEM DRUŠTVU ZADVOR – sezona 2020/2021, PRIVOLITEV v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov, se strinjam:

–           da lahko društvo in vaditelji posameznih vadb na navedeni elektronski naslov pošilja obvestila o svojem delovanju in občasno tudi obvestila njegovih partnerjev.

–           da lahko društvo in vaditelji posameznih vadb uporabi(jo) fotografije (podoba, ime in priimek ter vzdevek) iz prireditev v društveni organizaciji za objave na društveni spletni strani, društvenem Facebook profilu in ostalih družbenih medijih, v glasilu Ljubljana in ostalih medijih z namenom obveščanja javnosti o društvenih aktivnostih. Obdobje hrambe osebnih podatkov: do preklica.

Posameznik ima pravico:

–           da od društva zahteva dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov,

–           do ugovora glede obdelave in pravice do prenosljivosti podatkov;

–           da lahko privolitev kadar koli prekliče, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica;

–           do vložitve pritožbe pri nadzornem organu (informacijski pooblaščenec);

V društvu spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo vaše osebne podatke hraniti in uporabljati samo z namenom obveščanja o delovanju društva in njegovih partnerjih ter jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam. Če ne želite več prejemati naših elektronskih obvestil, se lahko odjavite tako, da na elektronski naslov obvestila@sportnodrustvozadvor.si pošljete sporočilo z naslovom Odjava.