PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE – 2022

Šestič zapored je na sporedu projekt za vse kolesarske navdušence in prijatelje zmerne rekreacije v neposredni bližini vašega doma:

S KOLESOM PO VRHOVIH OKROG LJUBLJANE 2022

Tudi letos smo, z mislijo na spodbujanje kolesarske rekreacije preko nabiranja žigov, pripravili kartončke s 14-timi vrhovi, ki omogočajo različne tipe kolesarskih izletov v okolici Ljubljane.

Orle
Mali Lipoglav
Pance
Mali Vrh
Janče
Dobeno
Rašica
Toško Čelo
Setnica
Kurešček
Krim
Rakitna
Prežganje
Obolno

Za priznan vsaj en krog je potrebno osvojiti vsaj deset (10) vrhov. S KOLESOM OKOLI LJUBLJANE lahko vozite v več etapah; kar šteje je pridobitev žigov iz desetih različnih vrhov, zraven pa mora biti tudi datum in podpis tistega, ki vam je žig dal (če je točka zaprta, se slikajte in sami vpišite datum). Tako izpolnjen kartonček oddate tam, kjer ste kartonček dobili oz. ga dostavite na naslov ŠD ZADVOR.

Z enim kartončkom lahko vsak vrh obiščete trikrat (3x). Poln kartonček lahko brezplačno zamenjate za novega.

Kontrolne kartončke lahko pridobite  na sedežu Športnega društva Zadvor (pisarna v prvem nadstropju Zadružnega doma Zadvor; C. II. Grupe odredov 43, 1261 Ljubljana Dobrunje) in vedno tudi v Brunarici Zadvor , Cesta 13. Julija 86, 1261 Ljubljana – Dobrunje

KONTAKT: pavlicmarija@gmail.com / obvestila@sportnodrustvozadvor.si /031/657 923 (Marija Pavlič)

Članarina: 15€
Trajanje: do 31. 10. 2021
Oddaja kartončkov: do 10. 11. 2022

O zaključni prireditvi, na kateri bomo nagradili vse kolesarje in podelili priznanja najbolj aktivnim, vas bomo obvestili po pošti.

OPOZORILA :
KOLESARITE NA LASTNO ODGOVORNOST! Za morebitne nesreče, poškodbe in škodo do sebe in drugih, organizator in izvajalec ne odgovarja.
UPOŠTEVAJTE CESTNO PROMETNE PREDPISE!
NE KOLESARITE BREZ ČELADE!
IMEJTE VEDNO IN REDNO SERVISIRANO KOLO!

Servis Čerin vam bo s tem kartončkom nudil 10 % popusta na servisiranje kolesa. Seveda se popusti med sabo izključujejo!
Dodatne informacije dobite na tel.: 031/657 923 (Marija Pavlič)

Veliko kolesarskih užitkov !!!

Add a Comment