VABLJENI NA POTOPISNO PREDAVANJE – KOLORADO / TOREK / 21. 11. 2023 ob 20-tih / ZDZ

V neizmerno slikovitem predelu Združenih držav Amerike, kjer se srečujeta Skalno gorovje in Velike planjave, leži ena izmed najčarobnejših zveznih držav – Kolorado. Od zasneženih vrhov visokih štiritisočakov, razsežnih gozdov in neskončnih stepskih ravnin do bogate dediščine divjega zahoda, slikovitih panoramskih avtocest in živahnih železniških prog, ter elitnih smučarskih središč ter odmevnih NBA prvakov – Kolorado razkriva svojo edinstveno lepoto in raznolikost.

Vse to in še več boste lahko spoznali na navdihujočem potopisnem predavanju, ki bo potekalo v torek, 21. novembra 2023, ob 20.00 v sejni sobi Zadružnega doma Zadvor. Gost večera bo Nejc Kavka, ki bo delil svoje nepozabne izkušnje in vpogled v čudoviti svet Kolorada.

Pridružite se nam na tem popotniškem dogodku in dovolite, da vas Nejc popelje skozi slikovite pokrajine, bogato zgodovino ter raznolike običaje te očarljive države. Lepo vabljeni na večer raziskovanja, navdiha in nepozabnih zgodb!

Vljudno vabljeni !