V tem vikendu je ČS Sostro pravi športni raj – ŠPORTNI VIKEND ČS SOSTRO

V tem vikendu je ČS Sostro pravi športni raj, saj se od petka do nedelje odvijajo različne aktivnosti v okviru »Športnega vikenda ČS Sostro.” Načrtovane dejavnosti so privabile tako domače prebivalce kot tudi obiskovalce, ki iščejo športno in zabavno razvedrilo.  V petek dopoldne je bil na vrsti dogodek “Veter v laseh,” ki je potekal v sodelovanju z Osnovno šolo Sostro. Ta aktivnost je že zjutraj dvignila nivo vznemirjenja med otroci, saj so se odpravili na pustolovščino v naravo. Popoldne se je dogajanje preselilo na Orle, kjer je potekal tradicionalni pohod. Pohodniki so se podali na čudovito pot po okoliških hribih in uživali v čistem zraku ter prelepih razgledih.  Včeraj je bil v ospredju kostanjev kolesarski maraton, ki je privabil številne kolesarje vseh starosti. Danes se športni vikend “ČS Sostro” zaključuje s posebnim poudarkom na brezplačni vadbi na vseh današnjih vadbah. To je odlična priložnost za vse, ki želijo izkusiti različne vadbe in se prepričati, katera jim najbolj ustreza. Glede gneče pri vaditeljih se pozanimaj!