Športni vikend ČS Sostro prihaja na spored ta vikend / 6.10. – 8.10. 2023

Dragi prebivalci ČS Sostro,

veseli smo, da vas ponovno lahko povabimo na Športni vikend ČS Sostro, ki bo potekal od 6. do 8. oktobra 2023! Tudi letos smo pripravili zanimiv nabor dogodkov, ki bodo popestrili vaš vikend in spodbudili aktivno preživljanje prostega časa.

Petek, 6. oktober 2023 – Pohod na Orle:

Začnemo v petek s tradicionalnim pohodom na Orle. Pripravite udobno obutev, napolnite malho z dobro voljo in se nam pridružite na osvežujočem sprehodu v naravi. Pohod bo zagotovo odličen način, da se sprostite po napornem delovnem tednu. Ne pozabi na čelko !

Sobota, 7. oktober 2023 – Kostanjev kolesarski maraton:

V soboto se bomo preizkusili na tradicionalni kolesarski avanturi, ki se je lahko nestrpno veselite.  Kostanjev kolesarski maraton bo tokrat ponovno na sporedu v sobot, zato pripravite svoja kolesa in se pridružite tej navdušujoči kolesarski avanturi. Čaka vas prijetna rekreacija in prijetno druženje.

Nedelja, 8. oktober 2023 – Brezplačne vadbe:

Zaključimo športni vikend v nedeljo s posebno ponudbo – vse vadbe bodo brezplačne! To je odlična priložnost, da preizkusite različne športne dejavnosti in se odločite za svojo najljubšo.

Ne glede na to, ali ste že izkušen športnik ali šele začenjate svojo športno pot, vas vabimo, da se pridružite Športnemu dnevu ČS Sostro. Skupaj bomo ustvarili prijetno športno vzdušje in si izmenjali izkušnje ter energijo.

Ne pozabite na dobro voljo, smeh in športno opremo. Vidimo se na rekreativnih površinah v ČS Sostro od 6. do 8. oktobra 2023!