🎉 Pozor, pozor – DNEVI ODPRTIH VRAT – od 11. 9. do 18.9.23! 🎉 + LATIN LADIES NA 10. GOLAŽIJADI

➡️ Predstavitvene urice – UVOD V VADBE: Različne športne dejavnosti vas bodo čakale, in sicer brezplačno! Mimogrede:  PREDSTAVITEV IN ZAČETEK VSEH PLESNIH VADB – 18. 9. 2023 – NATO PO URNIKU ! Pripravite se na adrenalinske športe, umirjene vadbe in vse, kar je vmes – košarka, odbojka, ples za predšolske, osnovnošolske in vse plesoče otroke, ples za pare, orientalski ples, solo latin ladies, pilates, pilates zdrava hrbtenica, vadba za seniorje, splošna vadba, joga, otroška telovadba, boot camp, funkcionalna vadba, tekaški treningi, latino. To je odlična priložnost za raziskovanje, kateri šport je pravi za vas! OKVIRNI URNIK NAJDETE SPODAJ!

➡️ Skupnost: Športno društvo Zadvor je več kot vadbena platforma. Smo  društvo, skoraj družina. Pridružite se nam, spoznajte nove prijatelje in ustvarite nepozabne spomine !

🌟 Posebno obvestilo: Prve informacije in prijave za naše dejavnosti lahko dobite že jutri na Golažijadi v Brunarici Zadvor! Ta dogodek bo še posebej poseben, saj bo po dolgih letih sodelovala tudi naša ekipa LATIN LADIES. Pridružite se nam in uživajte v hrani ter dobri družbi, medtem POIZVEDITE več o planiranih vadbah.

Ne zamudite ničesar! Pripravite se na dneve raznolike rekreacije !. Oblecite svoje najboljše športne copate in se nam pridružite!

Za več informacij spremljajte našo spletno stran ali nas kontaktirajte na obvestila@sportnodrustvozadvor.si ali pri posameznih vaditeljih (poišči kontakte na spletni strani)

Pridružite se nam in bodite del naše športno-zabavne družine! Vidimo se v ŠD Zadvor! 🤸‍♀️🏋️‍♂️🤹‍♀️