­čÄë Pozor, pozor ÔÇô DNEVI ODPRTIH VRAT ÔÇô od 11. 9. do 18.9.23! ­čÄë + LATIN LADIES NA 10. GOLA┼ŻIJADI

Ô×í´ŞĆ Predstavitvene urice ÔÇô UVOD V VADBE: Razli─Źne ┼íportne dejavnosti vas bodo ─Źakale, in sicer brezpla─Źno! Mimogrede:  PREDSTAVITEV IN ZA─îETEK VSEH PLESNIH VADB – 18. 9. 2023 – NATO PO URNIKU ! Pripravite se na adrenalinske ┼íporte, umirjene vadbe in vse, kar je vmes ÔÇô ko┼íarka, odbojka, ples za pred┼íolske, osnovno┼íolske in vse pleso─Źe otroke, ples za pare, orientalski ples, solo latin ladies, pilates, pilates zdrava hrbtenica, vadba za seniorje, splo┼ína vadba, joga, otro┼íka telovadba, boot camp, funkcionalna vadba, teka┼íki treningi, latino. To je odli─Źna prilo┼żnost za raziskovanje, kateri ┼íport je pravi za vas! OKVIRNI URNIK NAJDETE SPODAJ!

Ô×í´ŞĆ Skupnost: ┼áportno dru┼ítvo Zadvor je ve─Ź kot vadbena platforma. Smo  dru┼ítvo, skoraj dru┼żina. Pridru┼żite se nam, spoznajte nove prijatelje in ustvarite nepozabne spomine !

­čîč Posebno obvestilo: Prve informacije in prijave za na┼íe dejavnosti lahko dobite ┼że jutri na Gola┼żijadi v Brunarici Zadvor! Ta dogodek bo ┼íe posebej poseben, saj bo po dolgih letih sodelovala tudi na┼ía ekipa LATIN LADIES. Pridru┼żite se nam in u┼żivajte v hrani ter dobri dru┼żbi, medtem POIZVEDITE ve─Ź o planiranih vadbah.

Ne zamudite ni─Źesar! Pripravite se na dneve raznolike rekreacije !. Oblecite svoje najbolj┼íe ┼íportne copate in se nam pridru┼żite!

Za ve─Ź informacij spremljajte na┼ío spletno stran ali nas kontaktirajte na obvestila@sportnodrustvozadvor.si ali pri posameznih vaditeljih (poi┼í─Źi kontakte na spletni strani)

Pridru┼żite se nam in bodite del na┼íe ┼íportno-zabavne dru┼żine! Vidimo se v ┼áD Zadvor! ­čĄŞÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ­čĆő´ŞĆÔÇŹÔÖé´ŞĆ­čĄ╣ÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ