Vabljeni v novo plesno sezono !

Ples je umetnost izražanja, veselja in gibanja ter pri Športnem društvu Zadvor smo navdušeni, da vam lahko ponovno predstavimo začetek nove plesne sezone. Če imate strast do plesa, željo po učenju novih gibov ali preprosto radi preživljate čas ob glasbi in v dobri družbi, potem je naša plesna vadba prava izbira za vas!

Kje bomo plesali?

Vadbe bodo potekale v čudoviti dvorani Zadružnega doma Zadvor. Naša prostorna in prijetna dvorana je idealna za plesno vadbo vseh starosti.

Ponosno vam predstavljamo široko paleto plesnih vadb, ki jih bomo izvajali v novi sezoni:

Cici Dance: Za naše najmlajše plesne navdušence, ki se bodo podali v svet ritma in koordinacije.

Dance Stars 1, 2 in 3: Vadbe za različne starostne skupine osnovnošolcev, kjer se boste naučili osnovnih in naprednih plesnih korakov ter kombinacij.

Solo Latin Ladies: Plesna vadba, ki se osredotoča na elegantne latinske plese za ženske, ki si želijo izpopolniti svoj slog.

Družabni plesi: Za tiste, ki bi se radi naučili osnovnih družabnih plesov in blesteli na plesišču ob posebnih priložnostih.

Kako se pridružiti?

Prijave za plesno sezono so že odprte – sprejemamo jih do 15. 9. 2023.! Za podrobnejše informacije o urniku, cenah in postopku prijave se javite na finaplesnasola@gmail.com ali na 040 228 956. Tam vam bomo z veseljem odgovorili na morebitna vprašanja.