KOLESARJENJE 2023

Športno društvo Zadvor letos poleg akcije  S KOLESOM PO VRHOVIH OKROG LJUBLJANE organizira še kolesarske akcije, ki so jih doslej izvajali drugi organizatorji, pa so se odpovedali nadaljevanju. To so Na kolesu okrog Ljubljane (ravninsko z enim vrhom), Barjanska pot in Vzponi na Orle.

S kolesom po vrhovih okrog Ljubljane je akcija, ki jo organiziramo že šesto leto in je nadaljevanje akcije Po klančku gor po klančku dol. Seznam vrhov smo spremenili tako, da je sedaj na voljo 14 vrhov, le 10 jih je potrebno osvojiti za priznan en krog. Vodilo pri izbiri vrhov je bilo: nepretežki vzponi, da jih lahko opravi čim več kolesarjev in to s kolesom od doma . Kdor največkrat osvoji vsaj deset različnih vrhov, je zmagovalec. Pot okrog Ljubljane lahko prevozite v več etapah, pomembno je le, da pridobite žige z desetih različnih vrhov, zraven pa mora biti tudi datum in podpis tistega, ki vam je žig dal ( če je točka zaprta, se slikajte in sami vpišite datum ). Tako izpolnjen kartonček boste lahko oddali v Brunarici Zadvor ali ga dostavili na naslov ŠD ZADVOR.

Akcija Na kolesu okrog Ljubljane je bivša akcija Oddelka za šport na MOL, dodali smo ji le en vrh in to: Orle. Poteka pa res okrog Ljubljane, saj moramo  žige pridobiti na Igu, v Podpeči, V Podsmreki, v Tacnu, v Dolskem, Zadvoru in na Orlah. Za uspešno opravljeno nalogo, to so opravljeni najmanj trije krogi, boste dobili ustrezno priznanje.

Akcija Barjanski krog obsega tri kontrolne točke in sicer v Ljubljani, na Igu in v Podpeči. Dolga je 42 km, za pridobitev ustreznega priznanja pa je potrebno nalogo opraviti najmanj 10x.

Akcija Vzponi na Orle   potekat vzporedno z njihovo lastno akcijo, dodatek je v tem, da boste na koncu najbolj aktivni dobili priznanje tudi od ŠD Zadvor.

Začetek akcij je 6. marec 2023.  Včlanitev v KOLESARSKO SEKCIJO  ŠD Zadvor je 15 eurov. V novembru bomo imeli zaključno prireditev, kjer bomo podelili priznanja najbolj aktivnim kolesarjem za vsako akcijo posebej , vsak udeleženec  pa bo dobil tudi malo darilce ŠD Zadvor. Ob prijavi prosim,  da »obveščanje e-naslov« izpišite natančno. Podatke bomo uporabili samo za svojo interno uporabo, za obveščanje vas in v statistične namene, skladno z direktivo o varnosti osebnih podatkov.

 Plačilo članarine in pridobitev kartončkov  OD 6. 3. 2023 DALJE  na sedežu društva, Cesta II. Grupe odredov 43, od 8. marca 2023 dalje v Brunarici Zadvor , Cesta 13. julija 68 ,        .   .

Akcija bo trajala od 6 . marca do 5. novembra 2023.

 Še OPOZORILA :

KOLESARITE NA LASTNO ODGOVORNOST! . Za morebitne nesreče, poškodbe in škodo do sebe in drugih, organizator in izvajalec ne odgovarja.

UPOŠTEVAJTE CESTNO PROMETNE PREDPISE!

NE KOLESARITE BREZ ČELAD6!

IMEJTE VEDNO IN REDNO SERVISIRANO KOLO!

 

 

Dodatne informacije dobite na tel.:    031/657 923 Marija Pavlič

 

Veliko kolesarskih užitkov  !!!