OBILO REKREACIJE ŠE NAPREJ & VSE DOBRO V 2023 !

Draga družba,

leto, ki se končuje nam je prineslo marsikaj zanimivega, med drugim tudi najštevilčnejši Molniški tek zadnjega desetletja, pa en kup sodelovanj z drugimi društvi, pa en kup uspešnih povezav z lokalnimi deležniki kot so ČS Sostro, Vrtec Pedenjped, OŠ Sostro, pa veliko ur redne tedenske vadbe, pa sodelovanje na evropskem tednu mobilnosti, pa uspešno izpeljan Veter v laseh, pa Športni dan ČS Sostro, pa Dneve ČS Sostro, pa zagotovo sem še kaj pozabil. Med drugim na uspešno izpeljane celoletne akcije kot je Grem, greva, gremo na Orle in kolesarstvo ter plesne dogodke. Vsega je bilo. Kaj smo ga verjetno tudi pokronali, za kar se še enkrat opravičujemo. A toliko, da veste: tu smo za vas: društvo smo vsi mi –   člani, ki obiskujemo vadbe, ki tečemo na dogodkih, ki pomagamoe na dogodkih in projektih. Vsem vam en velik Hvala !

Sicer pa saj veste….vsega dobrega oh in sploh….pa trdnega zdravja in fine rekreacije…pa veliko časa zase in za svoje bližje ter nasploh veliko pozitivnih pustolovščin –  VSE DOBRO v 2023 !

Se vidimo na rekreaciji !