ŠPORTNI VIKEND ČS SOSTRO BO OD 7. 10. 2022 DO 9. 10. 2022

Spoštovani,

prihajajoči dnevi bodo ponovno v znamenju rekreacije. ŠD Zadvor v sodelovanju s ČS Sostro tokrat prireja Športni vikend ČS Sostro od 7. 10. 2022 do 9. 10. 2022, v okviru katerega vas vabimo na nekaj rekreativnih aktivnosti, primernih za posameznike vseh nivojev telesne pripravljenosti.

Že v petek, 7. 10. 2022, vas vabimo na tekaško popoldne s pričetkom ob 17-tih pri Zadružnem domu Zadvor. Kot po navadi bo poskrbljeno za dobro vodenje in primerno intenzivnost. Vadba je brezplačna.

Še isti dan, smo uro kasneje vas vabimo, ob -18-tih, na Urh, da se nam pridružite na večernem pohodu na Orle, kjer bo čas za malce druženja in kakšen topel čaj. Ker se vedno prej znoči, morate imeti s seboj kakšno svetilko, priporočamo pa tudi uporabo palic. Vadba je brezplačna.

V soboto 8. 10. 2022 za vas pripravljamo že tradicionalni kolesarski maraton. Tudi tokrat bo štart ob 9:00 pred Zadružnim domom Zadvor, od koder nas bo pot po asfaltnih cestah vodila proti Malemu vrhu. Prijave in informacije na licu mesta oz. na peter.miklavec@gmail.com. Obeta se lepo kolesarsko dopoldne.

Ta dan vas uro kasneje, ob 10:00 vas pričakujemo še na otoku športa pri Brunarici Zadvor, od koder bomo odšli v precej pohodnem tempu na vodeno vadbo po trimstezi. Vadba bo prilagojena vsem nivojem pripravljenosti. Vadba je brezplačna.

V nedeljo vabljeni na vse vadbe pod okriljem ŠD Zadvor. Ta dan bodo vadbe brezplačne !

V nedeljo, 9. 10. 2022 od 12-tih TD Zadvor vabi v Brunarico Zadvor na NEDELJSKO POPOLDNE OB KOSTANJU. Še posebej vabijo družine z otroki, da se jim pridružijo na enournem pohodu po trim stezi.

Obeta se lep vikend, zato res vljudno vabljeni k sodelovanju !

Športni pozdrav !