PRVE URADNE URE ŠD ZADVOR V 2022 / 9. GREM, GREVA, GREMO NA ORLE / PONOVNO VADBA V ZDZ

Spoštovani,

vse zainteresirane, ki bi se želeli vpisati v društvo, se vpisati na vadbe ali urediti kaj drugega vabimo, da se prvič letos srečamo v ponedeljek, 3. 1. 2022 ob 17.00 do 18:00 v društveni pisarni, ki je v prvem nadstropju Zadružnega doma Zadvor.

Obveščamo tudi, da vadba ponovno poteka v Zadružnem domu Zadvor po ustaljenem urniku.

Že devetič zapored vabimo ŠD Zadvor vabi k rednemu POHODNIŠTVU po Golovcu, Zadvorskem hribu in vseh ostalih poteh, ki pripeljejo na Orle.

SPODBUJAMO REDNO IN ZDRAVO REKREACIJO V NEPOSREDNI BLIŽINI VAŠEGA DOMA:

Tudi v 2022 preko žigov do redne rekreacije!

Začetek: 01.01.2022

Konec akcije: 31.12.2022

Iz katerekoli smeri se že povzpnete do cilja, vas čaka svežina na krajšem, ne več kot dveurnem, pohodu. Čas vzpona lahko pohodnik poljubno skrajša ali podaljša, saj si smer vzpona in sestopa izbere vsak pohodnik sam,

Vse pohodniške poti, ki peljejo na Orle so primerne za rekreativce vseh starosti. Poleg žiga vas v Gostilnici Orle lahko pričaka okrepčilo ter razgled v vse smeri na okoliške hribe, Barje in del mesta, v jasnem pa do oddaljenih vršacev Kamniških, Karavank in Julijcev.

Ker so izleti na Orle primerni tako za pohodnike in tekače, tudi za kolesarje, je na mestu opozorilo, da z vzajemnim spoštovanjem in upoštevanjem pravila, da imajo počasnejši prednost, udeleženci omogočite mirno sožitje na gozdnih stezah ter prav vsem privoščite uživanje narave, saj je tam zagotovo dovolj prostora za vse strpne rekreativce.

športni pozdrav !