SKUPŠČINA BO 18. 6. 2021

Vljudno vabljeni na redno letno skupščino ŠD Zadvor, ki bo 18. 6. 2021 ob 18-tih v dvorani Zadružnega doma Zadvor. Tudi letos je dogodek namenjen pregledu opravljenega in načrtovanju novega. V luči virusnega vzdušja se zdi že izpeljava dogodka svojevrsten dosežek, ki pa bo svojo veljavo pridobil šele z vašo udeležbo, zato res vljudno vabljeni k udeležbi !

Medtem, ko se nekatere vadbe končujejo, pa se druge začenjajo: Vsak  ponedeljek, sredo in petek, od 7.30 do cca 8.00, vabljeni na igrišče OŠ Sostro, kjer že poteka JUTRANJA VADBA. Vabljeni !

Vabljeni tudi na tekaško vadbo, kjer vas bo Eva z veseljem popeljala v svet tekaških skrivnosti in bajk. Bojda se na ravnicah pod Urhom skriva vražja superga, ki nažene v dir še tako dvomljivega rekreativca: Preverite skupaj z Evo ! Vsi, ki vas tovrstna rekreacija zanima se prijavite na tekaska.skupinasdz@gmail.com. Mimogrede: vadba je namenjena tekačem vseh nivojev pripravljenosti  – strah je odveč, pogum omogoči hitrejši korak !

Sicer pa društvo še vedno omogoča precej rekreacije na prostem. Tokrat ponovno izpostavljamo pohodniško  GREM, GREVA, GREMO NA ORLE in kolesarsko S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE.  V obeh gre za preživljanje prostega časa v naravi , v neposredni bližini vašega doma. Do žigov lahko v obeh primerih pridete čisto na svoj način, na način, ki vam najbolj ustreza. Kar nekaj se nas že srečuje na priljubljenih poteh.  Še vedno ni prepozno za pridružitev ! Vabljeni !