ČISTILNA BO V SOBOTO 17. 4. 2021 – NUJNO – VABLJENI VSI !

V soboto 17. 4. 2022 bo v sklopu projekta »ZA LEPŠO LJUBLJANO «, ki vsako leto poteka od svetovnega dneva vode (22. marec) do svetovnega dneva Zemlje (22. aprila), v ČS Sostro potekala

ČISTILNA AKCIJA aka ČISTILKA – S PRIČETKOM OB 9.00 URI

vLjUdNo VaBlJeNi !

ZAKAJ ? Tradicionalni skupnostni podvig poteka tudi zato, ker se hote ali nehote preko vsake zime v okolici nabere kar nekaj smeti. Lep dokaz tega so odvrženi robčki in maske, ki se skrivajo za drevesi ob trim stezi. Takih točk je naokoli kar nekaj, zato

Vas društva, delujoča v ČS Sostro vsako leto povabimo na čistilno akcijo, ki poleg ekološkega vidika tako pridobi tudi pridih skupnostnega dela. Letos ne bo nič drugače. Pridružite se in pomagajte očistiti okolico na prijazen način !

Zaradi lažje organizacije člane društva prosimo, da svojo udeležbo na čistilki javijo bodisi NA DRUŠTVENI MAIL (obvestila@sportnodrustvozadvor.si) bodisi vodjem svojih rekreativnih skupin DO ČETRTKA ZVEČER, kjer bodo prejeli nadaljnja navodila glede prevzema rokavic in vreč ter lokacije čiščenja.

ŠDZ vas vabi, da PRISTOPITE k čistilni akciji, ob tem pa upoštevate vse varnostne ukrepe in navodila NIJZ ter Vlade RS, ki veljajo v času epidemije koronavirusa.

Pri akciji bodite previdni in ne pobirajte ali premikajte odpadkov, ki bi lahko ogrozili vaše zdravje in zdravje drugih. Pazite nase in na druge udeležence v čistilni akciji !

 

Za vse udeležence bo PO KONČANEM ČIŠČENJU v Brunarici Zadvor pripravljena MALICA TO GO !

VLJUDNO VABLJENI !