konec “locka” – ŠDZ MIGA ŠE VEDNO

Konec je še enega »lockdowna« in kot nazadnje spet lahko zapišemo: ŠPORTNO DRUŠTVO ZADVOR ŠE MIGA ! Že danes poleg vadb tudi URADNE URE – beri spodaj, najprej pa:

Tako se danes spet začne pilates in ples, v torek je na sporedu splošna vadba.

Vse v Zadružnem domu Zadvor.

Vabljeni !

Za lažjo orientacijo je tu urnik:

Ples (Plešemo v ponedeljek in sredo)

Pon. 15.15. -17.15.

2 skupini šolski otroci

————————————–

Odrasli v paru 19h

—————————————

Sreda

Solo latin ladies 18.40.

Solo latin ladies 19.40

—————————————-

torek od 19.00-20.00 splošna vadba – dvorana ZD

 

DANES – URADNE URE – OD 17-te DO 18-te

v pisarni Zadružnega doma Zadvor, kjer lahko uredite marsikaj, tudi prijavo na »GREM, GREVA GREMO NA ORLE« in na »S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE«

GREM, GREVA, GREMO NA ORLE – 2021 : že osmič zapored vabimo k udeležbi na pohodništvu po poteh, ki pripeljejo na Orle. Aktivnost ostaja nespremenjena. Več najdete v priloženem letaku in pri Mariji Pavlič (031 657 923). Naj rekreacija, pohodništvo postane rutina. Vabljeni ! Pridobite kartonček danes na uradnih urah ! Prevzemi svoje pohodniško darilce za lanske poti že danes !

Poteka tudi nova edicija kolesarskega projekta S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE 2020, ki tudi letos prinaša nabor standardnih ciljev in dovolj prostora za žige v vaši knjižici. Tudi letos spodbujamo kolesarsko rekreacijo v neposredni bližini vašega doma. Okolica ponuja precej različnih vrst poti, ki napeljujejo k različnim oblikam kolesarstva. V okviru projekta si lahko obetate tudi kak kolesarski izlet na bližnje vrhove. Vabljeni k sodelovanju, sezona se začenja danes ! Pridobite kartonček danes na uradnih urah ! Prevzemi svoje kolesarsko darilce za lanske poti že danes !