ŠD Zadvor še miga

Pozdravljeni,

stvari se malo rahljajo in zdi se, da ni več daleč, ko se bodo dnevi dejansko razlikovali drug od drugega (in bomo spet brzeli tisočerim zgodbam naproti). Nekaj bodo k temu prispevale tudi aktivnosti vašega društva. Tudi zato je danes, po dolgem času spet malo daljše pismo.

Kot ste tisti, ki so vas vaditelji že posekirali, ugotovili, nekatere vadbe spet potekajo. Ob upoštevanju vseh varnostnih smernic vadimo na zunanjih športnih površinah, ki nam jih je dovolila uporabljati OŠ Sostro, ČS Sostro, Vrtec Pedenjped enota Zadvor. Vsem naštetim en veeeelik hvala ! Skladno s priporočili NIJZ vadimo z lastnimi rekviziti. Prav tako se s strani vadečih pričakuje skrb za upoštevanje navodil in varnostnih in higienskih priporočil, ki jih je za tovrstne vadbe izdal NIJZ (glej priponko). V spodnjem delu tega sporočila lahko najdete okvirni urnik in lokacije vadb. Vseeno pa MOČNO priporočamo, da se za točne termine in lokacije pozanimate pri vaditeljih, saj bo vadba do konca sezone odvisna od vremenskih razmer in interesa (kontakti so objavljeni na spletni strani), v teh časih je pa tudi možnost napak nekoliko višja 😉

Spotoma še povemo, da so vadbe, ki se izvajajo do konca te sezone odprte za vse, ki jih tovrstna rekreacija zanima !

VABLJENI NA REKREACIJO !

Z veseljem tudi objavljamo, da bomo po 1. juniju ponovno poskusili s TEKAŠKO VADBO. Vsi, ki vas tovrstna rekreacija zanima se prijavite na tekaska.skupinasdz@gmail.com. Vadbo bomo sicer predstavili v enem izmed naslednjih sporočil.

Ob tem še spomnimo, da so se širom pa tudi naokoli odprli lokali. To za akcijo GREM, GREVA, GREMO NA ORLE pomeni veliko; udeleženci namreč spet lahko pridejo do tako zaželenih žigov v Gostilnici Orle. Zdi se, da ba letos skupna številka zbranih žigov malce nižja, a v povprečju večina udeležencev še vedno lahko doseže zavidljive višave. Še vedno je tudi čas, da se tudi vi pridružite akciji! VABLJENI K REDNEMU POHODNIŠTVU po poteh, ki pripeljejo na Orle !

Podobno vas lahko končno povabimo tudi na kolesarjenje.  Akcija S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE bo tudi letos odpeljala svoje kilometre – po asfaltu, makadamih, vlakah in širše. Za vse je dovolj prostora in kartončkov. Zakaj se  PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE ne bi vozili tudi vi ? V okviru akcije  boste obiskali nekaj vrhov v okolici, na zaključku bo sledilo prijetno druženje. Zdi se lahka in prijetna odločitev: VABLJENI K AKCIJI PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE !