DELO V GOZDU / VADBA MED POČITNICAMI / POČITNICE / IN ŠE VEČ

ŠD Zadvor ne miruje niti med zimskimi počitnicami, zato so tokratna obvestila neobhodna:

  1. od ponedeljka do srede bo društvo organiziralo zimske počitnice za vse otroke, ki si želijo rekreacije v lokalnem okolju. Namignemo, da bo šlo spet za ustvarjalnice, pohod in dobro voljo v lokalnem okolju – Vabljeni !
  2. obveščamo vas tudi, da vadb, ki v OŠ Sostro potekajo od ponedeljka do petka naslednji teden ne bo, bo pa potekala košarka 16. 2. 2020, medtem ko bo bosta nedeljska vadba pod vodstvom Kaje Miklavec in nedeljski nogomet otekala 23. 2. 2020.
  3. spotoma bi vas radi obvestili tudi, da bo od ponedeljka dalje v Zadvorskem hribu potekalo urejanje gozda, zaradi česar bo gibanje po določenih delih trim steze oteženo in tudi nevarno, saj se bodo med drugim podirala drevesa. ŠD Zadvor poziva k odgovornemu gibanju v gozdu ter spoštovanju navodil strokovnjakov. Obenem društvo se naproša svoje člane, k podaji predlogov, v kolikor bodo v gozdu opazili kakšne nedoslednosti. Za opazke že vnaprej hvala !
  4. ker ste zagotovo opazili, da je vreme precej pomladansko, še namignemo, da pohodniška akcija GRE, GREVA, GREMO NA ORLE že poteka a da še vedno i prepozno za vključitev. Poleg zanimivih poti, lahko že uzrete aka teloh, nemara tudi zvončke. Vabljeni k udeležbi !