AEROBIKA / BADMINTON / DRUŽINSKI NOGOMET

Tile kisli dnevi so več kot primerni za obisk organiziranih vodenih vadb, ki so že v polnem teku. Dokončno so se izoblikovali urniki in skupine, kar pa ne pomeni da se ne bi mogli pridružiti še kaki vadbi.

Tokrat še posebej izpostavljamo AEROBIKO. Punce vas vabijo, da se jim pridružite vsako sredo od 19:40 v dvorani Zadružnega doma. Naše društvo je s to jesenjo bogatejše za nove stepe, ki bodo popestrili, predvsem pa omogočili bolj intenzivno vadbo pri AEROBIKI.

Prav tako še posebej vabimo na badminton (VSAK TOREK POPOLDNE) in predvsem na DRUŽINSKI NOGOMET, ki zaenkrat še poteka ob nedeljah v veliki telovadnici OŠ Sostro vsako nedeljo od 17 do 18 ure, kjer še ogromno prostora. Pravzaprav je prostora toliko, da primanjkuje igralcev, zato še posebej vabljeni tisti, ki bi se ob nogometni žogi radi družili s svojimi otroci. Koncept je zastavljen tako, da se pričakuje hkratno igranje otrok in odraslih. Ne gre zgolj za to, da otroka pripeljete na seanso ! Privoščite si nedeljsko družinsko rekreativno nogometno popoldne !