Ta teden na zamudite: URADNE URE / SOLO LATIN LADIES / IN ŠE VEČ

Kako bolje začeti teden, kot z urejanjem društvenih stvari na URADNIH URAH, ki bodo danes, v ponedeljek 4. 11. 2019, od 17:00 do 18:00  v društveni pisarni, v prvem nadstropju Zadružnega doma Zadvor. Ob tem naj vas spomnimo na različne možnosti, ki jih nudi društvo (poleg udeležbe na rednih tedenskih vadbah):

– LETNA KARTA (sezona 2019/20) omogoča obisk več vadb hkrati in sicer: pilates, jogo, splošno vadbo, aerobiko, funkcionalno vadbo, rekreacijo ženske in zumbo itd.. Imetniki letne karte lahko med temi vadbami nemoteno prehajajo in si sami prilagajajo aktivnosti. Karta je neprenosljiva in velja za eno osebo v sezoni,

– DESETKA – je komplet desetih kuponov (10), vnaprej plačanih obiskov, ki jih imetnik lahko izkoristi kadarkoli v kateremkoli izmed razpisanih terminov posamezne vadbe. Kuponi so veljavni do konca sezone 2019/20

– DARILNI BON – PODARITE NEKAJ ZDRAVEGA: izkoristite možnost nakupa darilnega bona, s katerim lahko omogočite redno vadbo tudi komu od najbližjih: naj spoznajo, da rekreacija ni bav bav, temveč prvi korak k boljšemu počutju.

Na nekaterih vadbah je še vedno dovolj prostora za dodatne rekreativce, zato vljudno vabljeni na badminton, otroško telovadbo, splošno vadbo in ostale vadbe.

Še posebej vabimo na:

»SOLO LATIN LADIES »

Tečaj skupinskih latino plesov samo za ženske.

Za vse generacije brez potrebnega predznanja.

Veliko latino glasbe, enostavne koreografije.

In še najboljše – ne potrebujete soplesalca!

 

Vsako SREDO ob 18.40. v dvorani Zadružnega doma Zadvor.

 

VABLJENI !