3, 2, 1: ŠTART NOVE SEZONE / IŠČEMO EKIPO / URADNE URE / ŠPORTNI VIKEND 2019

Odštevanja je konec, sezona 2019/20 odpira svoja vrata. Od jutri, 30. 9. 2019 dalje, stvari potekajo kot jih najdete zapisane v  urniku. Spet se bo našlo za vsakega nekaj in spet so na sporedu znane lokacije, zatorej: VABLJENI NA REKREACIJO TUDI V TEJ SEZONI.

O Športnem vikendu ČS Sostro, ki bo potekal v dneh od petka 11. 10. 2019 do nedelje 13. 10. 2019 bo še govora, tokrat pa iščemo člane kostanjeve ekipe, ki bi v duhu društvene pripadnosti nekaj svojega časa namenili društvenim aktivnostim in bi v nedeljo 13. 10. 2019 med 11:00 in cca 16:00 pekli kostanj. Če se strinjaš, da je članstvo v društvu več kot obiskovanje vadbe, če veš, da je peka kostanja družabna zadeva, če te zanima in imaš za povrhu v mislih še kakega prijatelja, se javi na društveni mail. Društvo ti bo hvaležno in bo v zameno za tvojo dobro voljo zagotovo pripravilo kaj prijaznega. ISKRENO VABLJENI ! Prijave sprejemamo do vključno torka , 1.10. 2019.

Sicer pa bodo tudi v tej sezoni uradne ure društva, potekale vsak prvi ponedeljek v mesecu v društveni pisarni, v prvem nadstropju Zadružnega doma Zadvor. Kot ponavadi boste tam lahko uredili vse kar se tiče društvenega življenja, med drugim uredili tudi plačila, letne karte, desetke in ostalo. Vabljeni !

Še vedno se lahko udeležite GREM, GREVA, GREMO NA ORLE, za brzince je še vedno dovolj časa za kolesarske žige v zgodbi PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE S KOLESOM. Ne pozabite niti na BREZPLAČNI VADBI: redna vodena tekaška vadba – VSAK TOREK IN ČETRTEK, redna vodena vadba po otokih športa in trim stezi – VSAK ČETRTEK IN SOBOTO !