DNEVI ODPRTIH VRAT 10.9. 2019 – 12. 9. 2019

Spoštovani ljubitelji rekreacije, 

 spet je v bližini september, ki pomeni konec počitniškega udobja in začetek prijetne rekreacije pod okriljem našega društva. Kot ponavadi se spet obeta zanimiva in razgibana sezona z naborom raznolikih in tradicionalnih vadb. Že sedaj namignemo, da se nemara spet najde kaka novost….. o tem v kakem o naslednjih sporočil, tokrat pa:

 VLJUDNO VABLJENI NA DNEVE ODPRTIH VRAT ŠD ZADVOR,

ki bodo letos potekali od 10. 12. 2019 do 12. 9. 2019, kjer se boste lahko informirali in prijavili na posamezne vadbe. Takrat se začne tudi BREZPLAČNA vodena vadba po otokih športa in BREZPLAČNA tekaška vadba. Vabljeni !

 Še prej se začne ZUMBA. Vabljeni že naslednji teden, V TOREK 3. 9. 2019, na znano lokacijo v Zadružni dom Zadvor. Ob 19-tih ! Vabljeni !

Pobiramo tudi že prijave zainteresiranih za plavanje (kar na društveni elektronski  naslov). Tokrat pozivamo predvsem tiste, ki jih ta dejavnost zanima na novo, medtem, ko so plavalci iz prejšnje sezone že bili povabljeni k novi sezoni. Vabljeni na redno rekreativno plavanje !

 In še preden se dokončno poslovite od poletja vas vabimo, da se poskusite v zabavnem, skoraj športu, tj. kuhanju golaža na Golažijadi 2019, ki bo letos 8. 9. 2019, zato ŠD Zadvor išče kuharje, ki bi v imenu društva skuhali nekaj okusnega (poglej prilogo za seznanitev s konceptom).

 Če misliš, da obvladaš kuho,

če misliš, da imaš dobro ekipo,

če veš, da je vsak golaž zgodba zase,

 Potem si pravi za dogodek !

javi se na društveni mail, če te zanima nastop v imenu ŠD Zadvor najkasneje do 5. 9. 2019 !

 

 In da ne pozabimo – jesen je fin interval za pohodništvo in kolesarjenje – prijave so še vedno mogoče:

 S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE – vse o projektu najdete TULE

 GREM, GREVA, GREMO NA ORLE – vse o projektu najdete TULE