S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE – 2019

Športno društvo Zadvor že tretje leto zapored organizira kolesarsko akcijo S KOLESOM PO VRHOVIH OKROG LJUBLJANE. Ta kolesarska akcija nadomešča našo prejšnjo,  Po klančku gor po klančku dol. Seznam vrhov je enak kot lani;; tj. na voljo je 14 vrhov, 10 jih je potrebno osvojiti za priznan en krog. Vodilo pri izbiri vrhov je bilo ne pretežki vzponi, da jih lahko opravi čim več kolesarjev in to s kolesom od doma. Kdor največkrat osvoji vsaj deset različnih vrhov, je zmagovalec. Pot okrog Ljubljane lahko prevozite v več etapah, pomembno je le, da pridobite žige iz desetih različnih vrhov, zraven pa mora biti tudi datum in podpis tistega, ki vam je žig dal (če je točka zaprta, se slikajte in sami vpišite datum). Tako izpolnjen kartonček boste morali oddati tam, kjer ste kartonček dobili ali ga dostaviti na naslov ŠD ZADVOR.

Začetek akcije je 9. marec 2019. Kontrolne kartončke lahko kupite na kontrolni točki v VELO CAFE, Sadinja vas 152, od četrtka , 7. marca dalje. Včlanitev v kolesarsko akcijo ŠD Zadvor je 15 eurov. V novembru bomo imeli zaključno prireditev, kjer bomo podelili priznanja najbolj aktivnim kolesarjem, vsakemu udeležencu pa malo darilce ŠD Zadvor. Ob prijavi prosim,  da izpolnite prijavnico z vsemi podatki.

Zaradi prehoda na e-obveščanje e-naslov izpišite natančno. Podatke bomo uporabili samo za svojo interno uporabo, za obveščanje vas in v statistične namene, skladno z direktivo o varnosti osebnih podatkov. 

Nakup kartončka : od 7. marca 2019 dalje v VELO CAFE , Sadinja vas 152, tel. 031/662 712 . Ob nakupu kartončka dobite prvo pijačo brezplačno.

Akcija bo trajala od 9. marca do 31. oktobra 2019.

Še OPOZORILA :

KOLESARITE NA LASTNO ODGOVORNOST! . Za morebitne nesreče, poškodbe in škodo do sebe in drugih, organizator in izvajalec ne odgovarja.

UPOŠTEVAJTE CESTNO PROMETNE PREDPISE!

NE KOLESARITE BREZ ČELADE!

IMEJTE VEDNO IN REDNO SERVISIRANO KOLO!

Servis Čerin vam bo s tem kartončkom nudil 10 % popusta na servisiranje kolesa. Seveda se popusti med sabo izključujejo!

 Dodatne informacije dobite na tel.:  041/349 318 Andreja Svetek ali 031/657 923 Marija Pavlič

Veliko kolesarskih užitkov  !!!