Tudi letos na sporedu: A E R O B I K A

Na seznamu vadb, med katerimi lahko izbirate v našem športnem društvu, je praktično med legendarnimi, verjetno ena najdlje prisotnih, tudi AEROBIKA. Na pobudo nekaj zagrizenih posameznic, se je tudi letos oblikovala luštna mala družinica, ki vabi, da se jim pridružite.
Aerobika je pestra, dinamična oblika druženja, kjer preko preprostih korakov, koreografije in preko vaj za moč poskrbimo za mišice nog, zadnjice in trebuha. Uvodnemu delu, kjer se na hitro ogrejemo in dvignemo temperaturo na delavno raven, sledi intenzivni srednji del, ki se na koncu “umiri” z vajami za moč in zaključi z razteznimi vajami. Vse to seveda ob živahni glasbi in v dobri družbi. Če bi se radi tudi vi “znoreli”, potem vabljeni, da se nam pridružite, še je nekaj prostega prostora. Migamo vsako sredo, tudi med počitnicami, ob 19.00 uri v dvorani Zadružnega doma Zadvor. Vabljeni, da se nam pridružite že to, praznično sredo.
NOVO – NOVO – NOVO
Z letošnjim letom smo se vadeče posebej razveselile STEPOV, ki bodo še dodatno popestrili in razgibali vadbo. Skakanje bo tako še bolj zabavno, zanimivo in aktivno. Vsak si lahko sam “regulira” težavnostno stopnjo. Razlog več, da se nam pridružite. Mimogrede: na naši vadbi poskrbimo tudi za možgančke, včasih so zaporedja gibov tam prav zaradi kravžljanja čelnega režnja….
Ker se počasi bližajo res mrzli dnevi, ko intenzivna vadba zunaj ne bo več tako prijetna oz. mogoča, je obisk aerobike idealna priložnost, da vsaj enkrat na teden “na polno ogrejete ” telo z lastnim “ogrevanjem”.
Vabljeni !
Preizkusite legendarno vadbo – prepričani smo, da si pričarate lepo in aktivno sezono!