S ponedeljkom vstop v novo sezono

1. glede bootcampa: kar nekaj vadečih vas je spraševalo o tej vadbi. Sporočamo, da bo vadba potekala tudi v tej sezoni in sicer prvič že to sredo ob 18:00 na igriščih OŠ Sostro z nadaljevanjem ob nedeljah. Ob tem vabimo, da se na društveni mail ali neposredno h Kaji javite tisti, ki bi vam ustrezala vadba ob sredah ob 21-ti uri.
  2. vsi tisti, ki obiskujete brezplačno vadbo na otokih športa in trim stezi, ki jo vodi Tine Juvan si morate nujno zabeležiti notico o spremembi: vadba bo ta mesec potekala vsak četrtek ob 17.45. Mesto srečanja še naprej ostaja fitnes na prostem pri Brunarici Zadvor
  3. v svojo drugo sezono vstopa družinski nogomet, ki bo tudi letos na sporedu ob nedeljah. Radi bi poudarili, da je ideja te vadbe predvsem  druženje otrok  (osnovnošolcev) in staršev ob rekreativnem igranju nogometa. Pri tej vadbi zgolj odlaganje otrok v ustreznem terminu ni dovolj, zahteva se tudi udeležba enega od staršev. Naj bo v okviru te vadbe še naprej geslo: vedno skupaj, nikoli sam!
  4. s ponedeljkom prehajamo tudi na ustaljen režim urnika uradnih ur društva. Te bodo odslej VSAK PRVI PONEDELJEK V MESECU OD 17:00 DO 18:00 v društveni pisarni v prvem nadstropju Zadružnega doma Zadvor. Vsi tisti, ki imate ideje, pomisleke, kritike, ali pa želite zgolj urediti društvene zadeve (kot  je  vse potrebno za nemoten pričetek vadbe, dodatne informacije, prijave na vadbe, desetka, letna karta ter vse ostale malenkosti, ki se ponujajo v okviru društva (bilten, majice pobude in kritike ipd…).
  5. ker so na letošnjem urniku nekatere spremembe v primerjavi z lansko sezono (npr. VADBA ZA PREDŠOLSKE OTROKE, SPLOŠNA VADBA) vas prosimo, da urnik preverite na spletni strani društva in glede morebitnih nejasnosti kontaktirate vodjo posamezne vadbe (kontakti so navedeni na spletnem urniku).
  6. z letošnjo sezono v nabor vadb uvajamo FUNKCIONALNI PILATES, ki bo potekal ob petkih, zaenkrat v terminu, ki ga je lani zasedal VIT FIT.
    Že iz zapisanih točk izhaja, da se v okviru društva dogaja veliko (pa sploh nismo omenili Vetra v laseh, Športnega dne ČS Sostro in še česa), da se zopet obeta sezona raznolikih vadb (ki so jo nekatere vadbe (zumba, plesne, orientalski ples, tek, vodena vadba na trim stezi) pričele že septembra). V upanju, da se bodo tudi letos skozi sezono oblikovale fine zgodbe in dobra kondicija,
    Vam želimo uspešno in zanimivo sezono !