DO KONCA LETA – 0,5% DOHODNINE ZA DRUŠTVO

Konec leta je tisto obdobje, ko ŠD Zadvor svoje člane zaprosi za podporo glede sredstev iz dohodnine. Nič drugače ni letos, ko vas, drago članstvo vabimo, da del dohodnine, ki bi sicer romala v proračun RS, namenite društvu in mu tudi na ta način omogočite lažjo pripravo in izvedbo projektov namenjenih vaši rekreaciji in dobremu počutju nasploh.

V Zakonu o dohodnini, ki se je začel uporabljati s 1. 1. 2007 je opredeljena namemba dela dohodnine za donacije. Zavezanci lahko namenijo del svoje dohodnine (do 0,5%) tudi društvu ŠD Zadvor.

Pozivamo vas, da izkoristite to možnost in namenite 0,5% svoje dohodnine društvu, ki si že več kot 35 let prizadeva za promocijo zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Z donacijo sredstev v športno dejavnost prispevate k boljši kakovosti življenja vseh nas, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!

Davčna številka ŠD Zadvor: 78576458

Povezava do dokumenta: KLIKNITE SEM

Izpolnjen dokument do 31. 12. 2017 pošljite na naslov društva ali pa neposredno na Davčno upravo.

Donacija NE vpliva na višino vaše dohodnine (nobenih dodatnih stroškov) in v primeru, da se NE odločite komu jo boste namenili, bo ostala v proračunu Republike Slovenije.

Hvala za donacijo in podporo !

ŠD Zadvor si predvsem na področju ČS Sostro (in širše) že več kot 35 let prizadeva za rekreacijo in promocijo zdravega, aktivnega življenjskega sloga. Športniki (sami ali v povezavi z ostalimi društvi (Turistično društvo Zadvor in ostalimi), OŠ Sostro, ČS Sostro ter ostalimi) vsako leto organiziramo tudi več tradicionalnih dogodkov.

Poleg vabila k rednim tedenskim vadbam lahko v letu 2018 spet pričakujete vabilo k udeležbi na Molniškem teku. Med drugim k delovanju društva člani vseskozi prispevamo z novimi idejami. Na štiri smo precej ponosni in jih vedno izpeljemo z žarom v očeh. Spodbujanju rekreacije otrok in mladostnikov je namenjena organizacija prireditve VETER V LASEH. V letu 2017 smo skupaj z OŠ Sostro pričarali imenitno rekreativno soboto, tu je v sodelovanju s TD Zadvor spodbuda k rekreaciji za celotno lokalno skupnost oz. ŠPORTNI DAN ČS SOSTRO, tu se najde misel na redno gibanje, ki jo spodbujata celoletna projekta S KOLESOM PO VRHOVIH OKOLI LJUBLJANE in GREM, GREVA, GREMO NA ORLE.

ŠD Zadvor želi tudi v letu 2018 omogočili članom čim kakovostnejšo in dostopno rekreacijo v okviru naših prireditev in aktivnosti, zato vas prosimo, da del dohodnine namenite vašemu športnemu društvu !

Z donacijo sredstev v rekreativno dejavnost prispevate k boljši kakovosti življenja vseh nas, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!