V SREDO GREMO NA ORLE

Tudi letos se ŠD Zadvor ni izneveril tradiciji in ponovno sodeluje v vseevropskem projektu spodbujanja zdravega načina življenja, ki sliši na ime EUROPEAN FITNESS DAY oz. s slovenskim prevodom EVROPSKI DAN ŠPORTNE REKREACIJE.

 

Ta se bo v okviru našega društva letos odvijal v sredo, 27. septembra 2017. Z namenom približati raznovrstne športne aktivnosti in gibanje ljudem vseh starosti in spolov letos organiziramo

POHOD NA ORLE.  

 

Vabimo vas, da se nam v sredo, 27. septembra 2017 ob 16. uri pridružite na zdravem, jesenskem, rekreativnem pohodu na Orle. Dobimo se na Urhu, kamor se bomo načeloma vrnili še pred temo, a vendarle: v kolikor nas zanese in vmes poberemo še kakšno gobo ali naredimo zdrav ovinek namenjen rekreaciji, pa le imejte seboj  ČELNO SVETILKO. Zna priti prav v mraku in temi. Vseeno: bodite brez skrbi, pohod je namenjen vsem in prilagodili se bomo vsakemu tempu. Hej, celo leta mlada ali stara – niso ovira: VABLJENI STE VSI !

 

V KOLIKOR IMATE DODATNA VPRAŠANJE LE POIŠČITE Petra (031 – 540 582;  peter.miklavec@gmail.com), ki vam bo z veseljem razjasnil dvom ali dva. Vabljeni !