S KOLESOM PO VRHOVIH OKROG LJUBLJANE

V letu 2017 bo organizator in izvajalec kolesarjenja S KOLESOM PO VRHOVIH OKROG LJUBLJANE Športno društvo Zadvor.  Ta kolesarska akcija nadomešča našo prejšnjo,  PO KLANČKU GOR PO KLANČKU DOL in akcijo 10 vrhov okrog Ljubljane, ki je bila v organizaciji Timinga Ljubljana. Seznam vrhov je malo spremenjen. Vodilo pri izbiri vrhov je bilo ne pretežki vzponi, ki jih lahko opravi čim več kolesarjev in to od doma , s kolesom. Kdor največkrat osvoji vseh deset vrhov , je zmagovalec. Prevozite jih lahko v več etapah, pomembno je le, da pridobite žige z vseh desetih vrhov , zraven pa mora biti tudi datum in podpis tistega, ki vam je žig dal. Tako izpolnjen kartonček boste morali oddati tam, kjer ste kartonček dobili ali ga dostaviti na naslov ŠD ZADVOR.  

 

Začetek akcije je 15. marec 2017. Kontrolne kartončke lahko kupite na kontrolni točki v brunarici ZADVOR od torka, 14. marca dalje, včlanitev v kolesarsko akcijo ŠD Zadvor je 13. eurov. V novembru bomo imeli zaključno prireditev, kjer bomo podelili priznanja najbolj aktivnim kolesarjem, vsem pa malo darilce ŠD Zadvor. Ob prijavi prosim,  da izpolnite prijavnico z vsemi podatki. Zaradi prehoda na e-obveščanje e-naslov izpišite natančno. Podatke bomo uporabili samo za svojo interno uporabo.

 

Nakup kartončka : od 14. marca dalje v Brunarici Zadvor, Cesta II. Grupe odredov 86, tel. 01/542 02 33 . S kartončkom boste imeli v Brunarici Zadvor vedno, ko ga boste pokazali 10 % popusta na eno pijačo.

Akcija bo trajala od 15. marca do 15. oktobra 2017.

 

 

 

Še OPOZORILA :

KOLESARITE NA LASTNO ODGOVORNOST! . Za morebitne nesreče, poškodbe in škodo do sebe in drugih, organizator in izvajalec ne odgovarja.

UPOŠTEVAJTE CESTNO PROMETNE PREDPISE!

NE KOLESARITE BREZ ČELADE!

IMEJTE VEDNO IN REDNO SERVISIRANO KOLO!

Servis Čerin vam bo s tem kartončkom nudil 10 % popusta na servisiranje kolesa. Seveda se popusti med sabo izključujejo!

 

Dodatne informacije dobite na tel.:  041/349 318 Andreja Svetek ali 031/657 923 Marija Pavlič

 

Veliko kolesarskih užitkov  !!!