VABLJENI NA BOOT CAMP

Z začetkom v nedeljo 18. 1. 2015 ob 18.00 v mali telovadnici OŠ Sostro uvajamo, v nabor naših aktivnosti še vadbo BOOT CAMP pod vodstvom Kaje Miklavec. 

 

Boot Camp, ki je ime dobil po vojaškem načinu treningov, je oblika funkcionalne vadbe, pri kateri uporabljamo predvsem lastno težo in enakomerno aktiviramo vse mišične skupine. Vaje so tehnično nezahtevne, poleg lastne teže pa bomo uporabljali še medicinke, kettlebelle, TRX, kolebnico ipd. Vaje potekajo v intervalih, njihova intenzivnost pa privede do izboljšanja vzdržljivosti in moči.

 

Izziv Boot Campa je med drugim tudi pripeljati telo do njegovih boljših zmogljivosti. Ob hkratni vključitvi več mišičnih skupin, telo porabi več kalorij v njem pa se pospešuje metabolizem. Vadba je tako izjemno učinkovita pri oblikovanju postave.

 

Nenazadnje se v okviru Boot Campa, ki je vadba v skupini, krepi ekipni duh in druženje, ki se iz telovadnice prenaša tudi v zasebno življenje.

Boot Camp je primeren tako za ženske, moške, rekreativce, tekmovalne športnike, ne glede na starost in fizično zmogljivost. načrtujemo, da bomo v toplejših mesecih vadbo preselili tudi na prosto.

 

Boot Camp daje možnost za:

·         izboljšanje splošne telesna pripravljenost, moči, vzdržljivosti

·         krepitev mišic

·         izgubo odvečnih maščob in oblikovanje telesa

·         izboljšanje psihične moči

·         krepitev ekipnega duha, pridobitev novih prijateljev

 

VLJUDNO VABLJENI NA PREDSTAVITVENO URO !