Oddaja kartončka pomeni nov začetek – GREMO NA ORLE

Vse pohodnike, ki so v minulem letu vztrajno hodili na Orle in v Gostilnici Orle nabirali žige v okviru akcije GREM, GREVA, GREMO NA ORLE obveščamo, da je čas za oddajo kartončkov z žigi do 15. 1. 2015. Oddate jih lahko v Gostilnici Orle, poiščete Marijo Pavlič ali pa jih pošljete na naslov ŠD Zadvor (Športno Društvo Zadvor,Cesta II.grupe odredov 43, 1261 Ljubljana) oz. kako drugače dostavite v društvene prostore.

 

Obenem vas obveščamo, da od začetka leta že poteka druga izvedba GREM, GREVA, GREMO NA ORLE – 2015 !

VABLJENI K UDELEŽBI !

ŠD Zadvor poziva vse ljudi zdravega koraka k rednemu pohajkovanju po Golovcu, Zadvorskem hribu in vseh ostalih poteh, ki pripeljejo na Orle. Še vedno je osrednja ideja spodbujanje redne in zdrave rekreacije v neposredni bližini vašega doma. Tudi v letu 2015 ujemite ritem rednega in zdravega pohajkovanja na Orle preko nabiranja žigov v kartonček.

Kartonček za zbiranje žigov lahko dobite vsak prvi ponedeljek v mesecu na uradnih urah (naslednje bodo 2. 2. 2015) ter vsakodnevno v Gostilnici Orle (Orle 37, 1291 Škofljica).

Orle ležijo na 453 metrov visokem hribu, ki je vzhodni podaljšek Golovca in sosed nekoliko višjega Molnika, dostopne iz številnih smeri in izhodišč: praktično iz centra Ljubljane po grebenu Golovca, z dolenjske strani iz Rudnika in Lavrice, s severa prek Urha, iz Zadvora, Podmolnika, Bizovika ali Hrušice, za iznajdljive in radovedne pa še po raznih drugih poteh. Poleg žiga vas v Gostilnici Orle lahko pričaka  okrepčilo ter razgled v vse smeri na okoliške hribe, Barje in del mesta, v jasnem pa do oddaljenih vršacev Kamniških, Karavank in Julijcev.

Ker so izleti na Orle primerni tako za pohodnike in tekače, kot tudi za kolesarje, je nedvomno na mestu opozorilo, da z vzajemnim spoštovanjem in upoštevanjem pravila, da imajo počasnejši prednost, udeleženci omogočite mirno sožitje na gozdnih stezah ter prav vsem privoščite uživanje narave, saj je tam zagotovo dovolj prostora za vse strpne rekreativce.

 

Več o GREM, GREVA, GREMO NA ORLE 2015 pa na spletni strani ŠD Zadvor v naslednjih dneh !