Namenite del dohodnine za ŠD Zadvor !

Že tradicionalno je konec leta tisto obdobje, ko Športno društvo Zadvor svoje člane prosi za nekaj dodatnega razumevanja, podpore in solidarnosti. Nič drugače ni letos, ko vas, drago članstvo vabimo, da del dohodnine, ki bi sicer romala v proračun RS, namenite društvu in mu tudi na ta način omogočite pripravo in izvedbo projektov namenjenih vaši rekreaciji in dobremu počutju nasploh.

V Zakonu o dohodnini, ki se je začel uporabljati s 1. 1. 2007 je opredeljena namemba dela dohodnine za donacije. Zavezanci lahko namenijo del svoje dohodnine (do 0,5%) tudi društvu ŠD Zadvor.

 

Pozivamo vas, da izkoristite to možnost in namenite 0,5% svoje dohodnine društvu, ki si že več kot 30 let prizadeva za promocijo zdravega in aktivnega življenjskega sloga.  

Z donacijo sredstev v športno dejavnost prispevate k boljši kakovosti življenja vseh nas, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!

Davčna številka ŠD Zadvor: 78576458

Povezava do dokumenta: KLIKNITE SEM

Izpolnjen dokument do 31. 12. 2014 pošljite na naslov društva ali pa neposredno na Davčno upravo.

Donacija NE vpliva na višino vaše dohodnine (nobenih dodatnih stroškov) in v primeru, da se NE odločite komu jo boste namenili, bo ostala v proračunu Republike Slovenije.

Hvala za donacijo in podporo !

Dovolite naj vas ob tem spomnimo, da smo člani ŠD Zadvor tisti, ki si predvsem na področju ČS Sostro (in širše) že več kot 30 let pomembno prizadevamo za rekreacijo ter k promociji zdravega, aktivnega življenjskega sloga med drugim prispevamo tudi z vzdrževanjem zadvorske trim steze, z urejanjem smučarskih tekaških prog v dolini Konjščica. Poleg navedenega člani vseh starostnih skupin uresničujemo svoje rekreativne ambicije v okviru 17-tih različnih, rednih, tedenskih vadb. Letošnji novosti, ki sta se lepo prijeli slišita na ime FUNKCIONALNA VADBA in 1000 GIBOV (v sodelovanju z Šolo zdravja). Športniki (sami ali v povezavi z ostalimi društvi) vsako leto organiziramo tudi več tradicionalnih dogodkov, ki so med krajani vedno znova odlično sprejeti.

Kot običajno lahko v letu 2015 spet pričakujete vabilo k udeležbi na Molniškem teku. 34. Molniški tek – Memorial Milana Briclja bo tudi v letu 2015 nadaljeval tradicijo dobre organiziranosti, prijateljskega vzdušja in sopihanja na razgibani trasi. Že vrsto let ima prireditev status »ZA NARAVI PRIJAZNE ŠPORTE«, za kar smo bili letos ponovno nagrajeni.

Med drugim k delovanju društva člani vseskozi prispevamo z novimi idejami. Vsaj na tri smo precej ponosni in jih vedno izpeljemo z žarom v očeh. Spodbujanju rekreacije otrok in mladostnikov je namenjena organizacija prireditve VETER V LASEH. V letu 2014 smo skupaj z OŠ Sostro pričarali imenitno rekreativno soboto. Poleg že tradicionalnih dogodkov in celoletnih projektov kot sta ŠPORTNI DAN ČS SOSTRO in PO KLANČKU GOR, PO KLANČKU DOL smo letos zagnali še pohodniški projekt GREM, GREVA, GREMO NA ORLE, ki bi mu zelo radi dodali pridevnik »tradicionalen«. Glede na odziv se zdi, da bi se zadeva lahko zares prijela.

Za uresničitev opisanega člani ŠD Zadvor letno opravimo okoli 1200 ur nepridobitnega, prostovoljnega dela, a je predvsem izvedba akcij, organizacija tekmovanj, nabava in vzdrževanje opreme v veliki meri odvisna od prispevkov sponzorjev in donatorjev.

ŠD Zadvor želi tudi v letu 2015 omogočili članom čim kakovostnejšo in dostopno rekreacijo v okviru naših prireditev in aktivnosti, zato vas prosimo, da del dohodnine namenite vašemu priljubljenemu športnemu društvu !

Z donacijo sredstev v športno dejavnost prispevate k boljši kakovosti življenja vseh nas, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!