ŠD Zadvor posluša svoje članstvo: LETNE KARTE / DESETKA / DARILNI BONI !

ŠD ZADVOR obvešča, da nadaljuje s prizadevanji za članstvu prijazno društvo. V ponedeljek, 3. 11. 2014 bo na uradnih urah od 17.00 do 18.00 v društveni sobi v Zadružnem domu Zadvor mogoče urediti vsaj tri zadeve o katerih se že nekaj časa šušlja. Tisti najbolj motivirani bodo lahko pridobili

– LETNO KARTO, s katero bodo lahko v sezoni 2014/15, nemoteno, REDNO, obiskovali več vadb hkrati in sicer: pilates, jogo, splošno vadbo, aerobiko, funkcionalno vadbo, rekreacijo ženske in zumbo. Imetniki letne karte lahko med temi vadbami nemoteno prehajajo in si sami prilagajajo aktivnosti. Karta je neprenosljiva in velja za eno osebo.

– Za tiste, ki jim redna tedenska vadba, zaradi najrazličnejših razlogov, predstavlja izziv, smo pripravili DESETKO. Desetka je komplet desetih (10), vnaprej plačanih obiskov – kuponov, s katerimi imetnik prosto razpolaga in jih lahko izkoristi po prostem preudarku ter predvsem takrat, ko sam to želi; omogočajo mu večjo samostojnost in predstavljalo prvi korak k redni tedenski vadbi.

– PODARITE NEKAJ ZDRAVEGA: DARILNI BONI ŠD ZADVOR !: društvo uvaja ponudbo darilnih bonov, s katerimi želi preko obdarovanja k rekreaciji pritegniti tisti del populacije, ki se ji je doslej izogibal zaradi različnih razlogov, nemara celo zaradi neobveščenosti. Zatorej, dragi člani izkoristite možnost nakupa darilnega bona, s katerim lahko omogočite redno vadbo tudi komu od najbližjih: naj spoznajo, da rekreacija ni bav bav, temveč prvi korak k boljšemu počutju.

VABLJENI V PONEDELJEK, 3. 11. 2014, OD 17.00 DO 18.00, NA URADNE URE ŠD ZADVOR – društvena soba v prvem nadstropju Zadružnega doma Zadvor !!