TNZ – tik pred začetkom / FUNKCIONALNA VADBA v sredo

Ne zamudite današnje priložnosti za rekreacijo !  Poleg ostalih današnjih vadb (pilates, splošna vadba 2, badminton in namizni tenis v prostih terminih – za več informacij o slednjih kontaktirajte vodje posamezne vadbe) , vas želimo še enkat več povabiti na vadbo TNZ, ki bo od 17.45 do 18.45 v Zadružnem domu Zadvor. V kolikor bo danes dovolj zanimanja, se bo vadba nadaljevala tudi v prihodnje, v nasprotnem primeru jo bomo odpovedali.  

Vabljeni !

Še vedno je aktualno tudi vabilo na FUNKCIONALNO VADBO – letošnjo novost v naboru rekreativnih vadb, ki jih svojim članom ponuja ŠD Zadvor.
Funkcionalna vadba poteka vsako sredo od 2030  do 2130 ure, v mali telovadnici Osnovne šole Sostro. Je letošnja novost, namenjena predvsem tistim, ki od vadbe pričakujejo nekaj več.

Pri funkcionalni vadbi gradimo na fizični pripravljenosti, obdelamo vse mišične skupine in delamo na višji intenzivnosti, kar pa je odvisno od vsakega posameznika. Vadba je sestavljena iz ogrevalnega dela, glavnega del, ki poteka na način serij in ponovitev, na koncu pa sledi še ohlajanje ter stretching. Začeli bomo z lastno težo, kasneje pa bomo vadbo popestrili z rekviziti.

Vadba je namenjena tako moškim kot ženskam. Začetnikom, rekreativcem, kot profesionalcem. Tistim, ki želijo oblikovati telo, kot tistim, ki se želijo aktivno razmigati. V imenu vadbe, se skriva funkcionalnost, zato je nujno poudariti, da boste s to vadbo pridobili oziroma ohranili funkcionalnost telesa za vsakdanje življenje.

Edino kar potrebujete za vadbo je dobra volja in vadbeno podlogo – blazino. Se vidimo!

V sredo, ob 20.30 uri bomo v mali telovadnici OŠ Sostro kurili maščobo in nabirali kondicijo.
Vabljeni na FUNKCIONALNO VADBO !