DODATNE INFORMACIJE O ZAČETKU LETOŠNJE SEZONE !

Končno se je začel uvodni teden rednih tedenskih rekreacij v okviru našega društva. Današnji torek tako že nestrpno pričakujejo košarkarice (veliko telovadnica OŠ Sostro, ob 19:30) in košarkarji (velika telovadnica OŠ Sostro, ob 21:00), rekreativci v 1. skupini splošne vadbe (Zadružni dom Zadvor, ob 18:00), jogiji (mala telovadnica OŠ Sostro, ob 18:30 in 19:30) ter igralci badmintona (velika telovadnica OŠ Sostro, ob 18:00).

ŠD Zadvor tudi obvešča, da vadba TNZ poteka vsak ponedeljek od 17:45 do 18:45 v Zadružnem domu Zadvor in da se vadbe iVitalis, ABC vadba in TAI CHI pričnejo prvi teden v oktobru !

Ob tem še spomnimo, da je mularija že včeraj entuziastično začela z otroško telovadbo ! Ob tej priliki je prav opozoriti, da bo otroška telovadba v terminu od 18-ih do 19ih potekala zgolj v primeru zadostnega števila prijavljenih otrok !

Jutranje razgibavanje ugodno vpliva na dojemanje vsakdana, zato izkoristite priložnost, ki vam jo ponuja vaše omiljeno športno društvo. Vsak dan ob 7:30 vas vabimo na igrišče OŠ Sostro, kjer poteka vadba 1000 GIBOV. Z njo na prijeten način zgolj v 30-tih minutah razgibate celotno telo in z nasmehom odidete novim dogodivščinam naproti !

VABLJENI !