VABIMO K SODELOVANJU

ŠD Zadvor vabi k sodelovanju mlade in motivirane posameznike iz lokalnega okolja, navdušene rekreativce, ki so pripravljeni prostovoljno sodelovati pri izpeljavi različnih projektov v okviru našega društva, še posebej pri izpeljavi vseslovenske akcije »VETER V LASEH« pri kateri v okviru Športne unije Slovenije (ŠUS) sodeluje tudi ŠD Zadvor.

S prostovoljnim delom pripomorete k razvoju in nadaljnji prihodnosti rekreacije za vse, za katero si prizadevamo v okviru društva; prispevate k razvijanju solidarnosti in večji povezanosti lokalnega okolja. Pridružite se nam !

Vaše delo v okviru društva bo povezano z:

– organizacijo športnih prireditev v okviru društva,

– sodelovanjem in pomočjo na organiziranih vadbah,

– urejanjem medijskih vsebin,

– tuhtanjem o nadaljnjem razvoju društva

-…še kaj

S prostovoljnim delom:

– pridobivate nove spretnosti,

– pridobivate izkušnje,

– gradite svojo samozavest,

– spoznavate nove ljudi,

– se zabavate, medtem ko spreminjate svet.

V kolikor vas omenjeno vabilo zanima, se bomo razveselili vašega odziva na elektronski naslov: obvestila@sportnosdrustvozadvor.si

VETER V LASEH je športno-družbena akcija, namenjena mladim med 6 in25 letom starosti, njen osrednji namen pa je širiti ljubezen do športa in mladim predstaviti športno aktivnost kot zdrav in zabaven način preživljanja prostega časa. Akcija se bo skozi številne prireditve odvijala v več slovenskih občinah in krajih vse od aprila pa do oktobra, z zaključnimi festivali, ki bodo v tednu otroka (7-13 oktober) potekali na različnih lokacijah.

V okviru akcije ŠUS išče promotorje akcije in zanje pripravlja tudi krajše usposabljanje, na katerem vas seznanijo z natančnejšimi napotki in opisi predvidenih promotorskih aktivnosti. Usposabljanje bo potekalo v četrtek, 27.2.2014 na Športni uniji Slovenije v Ljubljani (Vodnikova cesta 155,1000 Ljubljana). (http://www.sportna-unija.si/index.php/component/content/article/43-novice/691-postanite-promotor-akcije-veter-v-laseh). V kolikor vas omenjeno zanima, se lahko prijavite preko elektronske pošte mojca.koligar@sportna-unija.si do srede, 26.2.2014.