Namenite del dohodnine svojemu društvu !

Spoštovani člani !

Športno društvo Zadvor vas prosi in vabi, da del dohodnine, ki bi sicer romal v proračun, namenite društvu in mu tudi na ta način omogočite pripravo in izvedbo projektov namenjenih vaši rekreaciji in dobremu počutju nasploh.

V Zakonu o dohodnini, ki se je začel uporabljati s 1. 1. 2007 je opredeljena namembo dela dohodnine za donacije. Zavezanci lahko namenijo del svoje dohodnine (do 0,5%) tudi društvu ŠD Zadvor.

Pozivamo vas, da izkoristite možnost in namenite 0,5% svoje dohodnine društvu, ki si že več kot 30 let prizadeva za promocijo zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

K promociji zdravega, aktivnega življenjskega sloga člani ŠD Zadvor prispevamo med drugim tudi z vzdrževanjem zadvorske trim steze ter urejanjem smučarskih tekaških prog v dolini Konjščica. Že leta 2004 smo s tradicionalno prireditvijo Molniški tek, v konkurenci 111-tih prireditev Športne Unije Slovenije, na razpisu za najboljše organizirano športno rekreativno prireditev zasedli 3. mesto.

33. Molniški tek – Memorial Milana Briclja bo tudi v letu 2014 nadaljeval tradicijo dobre organiziranosti, saj ima prireditev status »NARAVI PRIJAZNE PRIREDITVE« in je, kot običajno vključena v projekt »SLOVENIJA TEČE«.

Poleg navedenega člani vseh starostnih skupin uresničujemo svoje rekreativne ambicije v okviru 15-tih različnih, rednih, tedenskih vadb, ŠD Zadvor pa vsako leto organizira več tradicionalnih dogodkov, ki so med krajani vedno znova odlično sprejeti.

Za uresničitev opisanega člani ŠD Zadvor letno opravimo okoli 1200 ur nepridobitnega, prostovoljnega dela, a je predvsem izvedba akcij, organizacija tekmovanj, nabava in vzdrževanje opreme v veliki meri odvisna od prispevkov sponzorjev in donatorjev.

ŠD Zadvor želi tudi v tem letu omogočili članom čim kakovostnejšo in dostopnejšo rekreacijo v okviru naših prireditev in aktivnosti, zato vas prosimo, da del dohodnine namenite vašemu priljuvljenmu športnemu društvu !

Z donacijo sredstev v športno dejavnost prispevate k boljši kakovosti življenja vseh nas, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!

Davčna številka ŠD Zadvor: 78576458

Povezava do dokumenta: KLIKNITE SEM

Izpolnjen dokument do 31. 12. 2013 pošiljite na naslov društva ali pa neposredno na Davčno upravo.

Donacija NE vpliva na višino vaše dohodnine (nobenih dodatnih stroškov) in v primeru, da se NE odločite komu jo boste namenili, bo ostala v proračunu Republike Slovenije.

Hvala za donacijo in podporo !