Korelc/Levičar – zmagovalca turnirja

Letošnja turnirska sezona je v ŠD Zadvor v polnem zamahu. Po internih košarkarskem in turnirju namiznega tenisa so se v turnirskem načinu igranja tudi letos pomerili igralci badmintona.

Na turnir dvojic v badmintonu, ki je v veliki telovadnici OŠ Sostro potekal v torek, 19. februarja 2013, se je prijavilo 18 članov. Po bridkih dvobojih, polnih srčne hrabrosti in prefriganih fines so se v predzadnji krog tekmovanja uvrstili: Korelc Dušan in Levičar Domen, zmagovalca v polfinalu turnirja; Rožman Matjaž in Gerjol Boštjan, zmagovalca po sistemu repasage; Kostič Bor in Keber Boris, branilca naslova zmagovalcev 2012. Po igri za tretje mesto sta branilca naslova v finalu izgubila igro, nova zmagovalca turnirja v badmintonu Športnega društva Zadvor 2013 sta Korelc Dušan in Levičar Domen.

mesto ekipa 1 Korelc Dušan   Levičar Domen 2 Kostič Bor   Keber Boris 3 Rožman Matjaž   Gerjol Boštjan ·           Gregorič Marjan   Gosenca Martin ·           Kansky-Rožman Ženja   Strlič Iris ·           Promoša Tomo   Jamšek Gašper R Slana Anja   Levičar Bojan R Vinkovič Damir Kristjan   Tomše Andrej R Malis Peter   Čonč Marijan

Čestitamo !